Update Cajun Classic (USA SuperSeries)

De Cajun Classic is de tweede van 5 “Super Series” die elk jaar op de planning staan. Deze toernooien zijn op de Grand Slams na de belangrijkste voor ons en zijn te vergelijken met de Masters 1000 toernooien bij de valide.

Het toernooi begon voor mij met een bye in de eerste ronde als 2de geplaatste speler. In de tweede ronde won ik van de Braziliaan Leandro Pena met 6-2 6-0. De kwartfinale won ik van ook een Braziliaan, 6-1 6-3 tegen Ymanitu Silva. In de halve finale speelde ik een zware en spannende pot tegen de Japanner Koji Sugeno, maar na een score van 6-1 5-7 6-4 wist ik toch te winnen. In de finale moest ik het opnemen tegen Niels Vink, waarmee ik ook samen de dubbeltitel hebben gewonnen. Helaas was het niet mijn dag en speelde Niels erg goed, 2-6 0-6.

Er zijn weer een aantal nieuwe aandachtspunten ontstaan na afloop van dit toernooi waar we ons de komende weken op zullen volgen. Het volgende toernooi voor mij is de Korea Open in April, met daarna de Japan Open!