Dubbeltitel Roland Garros

Na het avontuur op de US open heb ik ook de wildcard gekregen voor Roland Garros.

Tijdens Roland Garros spelen de Quads niet zoals op andere GS een round robin maar een afvalschema. Ik moest daardoor meteen tegen de nr 1 van de wereld en helaas lukte het deze keer niet van hem te winnen.

Aangezien er een verschil in rankingpunten tussen plek 3 en 4 is op een GS speelde ik de dag erna nog om die derde plek en daar wist ik wel de winst binnen te halen.

Na de verloren dubbelfinale op de US open waren David Wagner en ik gebrand op het winnen van de titel in Frankrijk. Na een moeizame start en verloren eerste set wisten we er door winst in de tweede set een matchtiebreak uit te slepen waarin onze tegenstanders op enig moment Championship points hadden die we wisten weg te poetsen waarna we zelf op ons tweede Championship punt toesloegen met een mooie winner.

Dankzij deze winst ben ik op de internationale dubbel ranking gestegen van plek 8 naar plek 5.