Update Australië tour

Begin dit jaar ben ik afgereisd naar Australië, voor de Australian Open en twee voorbereidingstoernooien. Na twee weken quarantaine mochten de toernooien eindelijk beginnen! Het eerste toernooi mocht ik in de single meteen tegen de nr1 Dylan Alcott, waar ik in twee sets van verloor. Samen met Niels Vink hebben we wel de dubbeltitel binnen weten te halen!

Het tweede toernooi ben ik uiteindelijk in de single tot de halve finale gekomen, en in de dubben tot in de finale! Hierna konden we nog een paar dagen trainen op het park van de Australian Open, waarna de draw is gemaakt. Ik mocht in de eerste ronde tegen degene waar ik het vorige toernooi de halve finale van verloor. Uiteindelijk heb ik in een spannende drie-setter gewonnen! Daarna heb ik een erg goede wedstrijd gespeeld tegen de nr2 van de wereld, waarna ik in de finale opnieuw mocht spelen tegen de nr1 Dylan Alcott. Helaas zat het er dit keer niet in, maar ik kijk terug op een successvol toernooi, met mooie en bijzondere ervaringen die ik niet meer snel mee zal maken.