Grand Slam Winnaar!

Het blijft onvoorstelbaar maar ik heb als wildcard speler tijdens mijn eerste Grand Slam, de US open de titel binnengehaald door in de finale te winnen van de huidige nr 1 van de wereld. Natuurlijk hoopten we op een finaleplek maar om dan daadwerkelijk met de winst naar huis te gaan is onwerkelijk.

Het hele avontuur was fantastisch, de sfeer, ondanks de afwezigheid van toeschouwers was geweldig. De ontmoetingen met valide topspelers als Serena Williams en de winnaar bij mannen Dominic Thiem waren heel bijzonder. Spelen in zo’n groot stadion met een tiental camera’s op je gericht doet wat met je en dat was in de eerste wedstrijd te merken. Gelukkig wist ik mij in de finale te herpakken en mocht ik na de laatste winner de Trofee boven mijn hoofd tillen.

De winst op de US open zorgde er tevens voor dat ik nu de nr 3 van de wereld ben waardoor ik vanaf nu ( na Roland Garros, de plaatsing daarvoor was al voor de us open) geen wildcard meer hoef aan te vragen voor de komende Grand Slams.