Wereldkampion in het enkelspel en dubbelspel!

Dit jaar werden de Wheelchairtennis Masters in Nederland gehouden. Dit was erg fijn voor mij persoonlijk maar ook was het erg leuk om vrienden/familie en sponsoren de kans te geven om mij eindelijk eens live te zien spelen! Niets mooier natuurlijk dan dat je in eigen land ook nog wereldkampion wordt in zowel het enkelspel als het dubbelspel.

Waarin ik op de zaterdag samen met Niels onze titel wist te verdedigen tegen Davidson/Shaw met 6-1 6-0 mochten we op zondag voor de al zoveelste, maar ook de laatse keer voor dit jaar een finale tegen elkaar spelen.

De laatste maanden hebben we op een aantal specifieke dingen flink getraind en tijdens de finale kwam het allemaal goed uit. Ik wist de finale, en daarmee het wereldkampionschap te winnen met 6-3 6-0 tegen Niels!

Ik ben ontzettend blij met dit resultaat en om in eigen land het seizoen met zo’n titel als deze af te sluiten geeft alleen nog maar meer motivatie voor het komende seizoen! In januari gaan we weer naar Australie, maar voor de komende weken is het weer flink trainen!