NEC/Uniqlo single en dubbel Masters

Van 18 tot en met 26 november heb ik in Orlando USA de single en dubbelmasters mogen spelen. Voor de Masters wordt de top van de wereld uitgenodigd. In de quaddivisie worden de top 6 spelers uitgenodigd voor de single en de 4 beste koppels voor de dubbel.

Ik had me gekwalificeerd voor beide. De dubbel heb ik gespeeld met Andy Lapthorne ( GB nr 2 vd wereld). Na de poulewedstrijden had ik mij geplaatst voor de halve finale die ik helaas heb verloren waarna ik zowel in de single als de dubbel heb gestreden voor het brons. Deze heb ik beide overtuigend weten te winnen waardoor ik het toernooi toch nog met een goed gevoel heb afgesloten.

Dit was voor mij het laatste toernooi van het jaar. Nu staat alles in het teken van voorbereiding op Tokio 2020 te beginnen in januari in Australiƫ