Update toernooien Amerika, Frankrijk en Sardinië, kwalificatie Single/Dubbel Masters

De afgelopen maand heb ik weer drie toernooien gespeeld. Het eerste toernooi was in St. Louis, Amerika. Hierbij heb de single kwart finale verloren van Rob Shaw in drie sets, en de dubbel eerste ronde.

Vanuit Amerika ben ik doorgegaan naar Ilé de Ré waar ik samen met Niels Vink de dubbeltitel won! De single finale heb ik uiteindelijk van Niels verloren met 6-1 7-5.

Het laatste toernooi speelde ik in Sardinië waar ik wederom met Niels de dubbeltitel heb gewonnen en tegen hem in de single finale mocht spelen. Uiteindelijk heb ik de finale met 6-1 6-4 gewonnen!

 

Dit jaar doe ik voor het eerst mee aan de NEC Wheelchair Masters, het belangrijkste toernooi van het jaar waar alleen de top 6 in het enkelspel en de 4 beste koppels in het dubbelspel aan mee kunnen doen. Omdat ik op plek 5 sta op de ranglijst in het enkelspel ben ik daarvoor gequalificeerd, en voor het dubbelspel ben ik samen met Andy Lapthorne gequalificeerd.

Dit toernooi vindt dit jaar plaats in Orlando, op het nationale trainingscentrum van Amerika. Het toernooi verloopt van 19 tot 26 november, en alle wedstrijden zullen via live stream te volgen zijn.