Bolton Itf 2 gewonnen!

februari 2019

Mijn eerste toernooi van dit jaar heb ik gewonnen. Zowel het enkelspel als het dubbelspel.

In de eerste ronde van het enkelspel had ik een bye omdat ik als 2e geplaatst was. De tweede ronden won ik van Antony Cotterill (VK), 6-1, 6-0. In de derde ronde (kwart finale) speelde ik tegen Marcus Laudan (D). Deze partij won ik met 6-2, 6-0. De halve finale won ik van Kyu-Sueng Kim (KOR) met 6-3, 6-2. Kim was voor mij een nieuwe tegenstander . Hij speelde erg goed, maar ik had toch de overhand. In de finale stond ik tegenover Robert Shaw (CAN). Rob is een ervaren speler en hij speelde goed. De eerste set moest ik afgeven (2-6). In de tweede en derde set lukte het me om mijn plan uit te voeren en ik won uiteindelijk 2-6, 6-2, 6-1.

In de dubbels speelde ik met Antony Cotterill. de eerste partij (kwart finale) wonnen we van het Italiaanse duo Boriva/Saja, 6-2, 6-1. De halve finale wonnen we in de match tie-break van Shaw (CAN)/Weinberg (ISR) 6-3, 1-6, 1-0(7). In de finale speelden we tegen Hard (SWE)/Silva(BRA)  6-1 7-6(2).