Zwitserland en Duitsland

Twee weken geleden was het ITF 2 toernooi Swiss Open in zwitserland. Ik heb hier de halve finale bereikt en heb daarin van de nr 1 van de wereld verloren met 6-1 6-3. In de dubbel finale samen met Heath Davidson de wedstrijd in een tiebreak 10-8 verloren tegen de nr 1 en 8 van de wereld.

Vorige week was er een ITF 1 toernooi in Berlijn, waar ik de finale in single en dubbel heb gehaald. In de single finale speelde ik weer tegen de nr 1 van de wereld en dit keer heb ik met 3-6 6-2 2-6 verloren. Super gespeeld en zeer tevreden met het resultaat van deze wedstrijd. Daarna de dubbel finale met Heath Davidson verloren, alweer in een tiebreak (10-4) tegen de nr 1 en 8 van de wereld.

Het waren twee heel goede toernooien voor mij waar ik heb kunnen toepassen wat in de trainingen is geoefend. Zondag vertrek ik voor het volgende toernooi naar Nottingham in Engeland, dit is een ITF Super Series!