Update Wimbledon 2022

Dit jaar speelde ik Wimbledon voor de tweede keer. Vorig jaar was het enorm wennen aan het op gras spelen, want dat had ik nog nooit eerder gedaan. Met iets meer ervaring begon ik het toernooi met vertrouwen. Na een 6-4 0-6 6-0 winst in de kwartfinale mocht ik het wederom opnemen tegen David Wagner in de halve finale. Deze wist ik uiteindelijk te winnen met 6-0 6-7 6-1. In de finale mocht ik, net zo als op Roland Garros, tegen Niels Vink spelen. Tijdens Roland Garros zat ik ontzettend dicht bij de winst, en daardoor had ik veel vertrouwen op het moment dat de finale op Wimbledon begon. Na een zeer spannende eerste set wist ik uiteindelijk de wedstrijd naar mij toe te trekken met een 7-6(5) 6-1 score! Ik was ontzettend blij met dit resultaat. Mijn eerste gras titel. Mijn eerste wimbledon titel. Ik had de bevestiging gekregen dat al het harde werk op de baan het waard was. Daarnaast wisten Niels en ik een spannende finale naar ons toe te trekken, met 6-7 6-2 6-3!