Update US Open

Vanuit Tokyo moest ik helaas meteen doorvliegen naar New York voor de US Open, dus helaas kon ik niet bij de huldiging en het bezoek aan het koningshuis in Nederland aanwezig zijn. Op de US Open had ik een pittige loting, waar ik in de eerste ronde tegen mijn dubbelpartner Vink moest spelen. Uiteindelijk in een spannende wedstrijd nipt verloren met 6-7 4-6. Echter ik kon mij goed herpakken en het lukte samen met Niels om de finale te bereiken, waarin we wederom tegen Alcott/Davidson mochten spelen, en het lukte ons ook om drie keer op een rij van ze te winnen, waarmee ik mijn tweede grandslam in het dubbelspel heb gewonnen.

Ik mag terugkijken op een paar zeer geslaagde weken met fantastische ervaringen om voor de eerste keer mee te doen aan de Paralympische spelen! Nu heb ik een paar dagen rust voordat ik samen met de rest van het Nederlandse tennis-team naar Sardiniƫ vertrek voor de World Team Cup (Onze versie van de Davis/Fedcup)