Wimbledon 2021

Voor het eerst gekwalificeerd voor Wimbledon voelt heel bijzonder. Eindelijk op het heilige gras te mogen spelen is de zoveelste droom die werkelijkheid is geworden.

Na een pittige halve finale tegen een zeer goed spelende tegenstander mocht ik de finale spelen. Wederom stond de nr 1 van de wereld tegenover me en aangezien ik in juni nog van hem had gewonnen in Zuid-Frankrijk wist ik dat het ook nu in het vat zat. Het werd een fantastische ervaring op een van de show courts met live uitzending op de BBC en veel enthousiast publiek. Deze keer ging de winst naar mijn tegenstander maar ondanks dat heb ik ontzettend genoten van de wedstrijd, de sfeer en de hele ervaring.

Een heel bijzonder resultaat van dit toernooi is dat ik door mijn prestaties weer een plek hoger sta op de wereldranking en vanaf nu de nr 2 van de wereld ben!