paralympics uitgesteld

Zoals jullie allemaal hebben begrepen zijn na mijn laatste toernooi in Groot Brittaniƫ de omstandigheden in de wereld drastisch veranderd. Ik was net begonnen aan een serie toernooien in de VS toen daar plotseling het luchtruim werd dichtgegooid en we halsoverkop terug naar Nederland moesten. De ITF besloot daarop tijdelijk alle toernooien op te schorten waarna ook in Nederland de beslissing kwam om alle sport stil te leggen.

Ik kreeg van mijn fysieke begeleiding de mogelijkheid een aantal fitness apparaten thuis te plaatsen waardoor ik in ieder geval mijn conditie op peil kon houden.

Na een paar weken van onzekerheid kwam begin april de beslissing dat de olympische en paralympische spelen worden uitgesteld naar 2021. Natuurlijk was dat een grote teleurstelling want dit is waar ik al die jaren naartoe heb gewerkt maar het was ook een opluchting dat er duidelijkheid was.

Gelukkig mochten we begin mei als professionele sporters wel weer buiten trainen en kon ik op de banen van Tennisclub BRZ terecht. Inmiddels train ik weer volop en staan de paralympische spelen gepland van 24 augustus tot 5 september 2021.