Sponsoractie Chasse Patate

Op 30 augustus vond de jaarlijkse wielertocht van de stichting Chasse Patate plaats. Chasse papate is een organisatie van bedrijven in Limburg die zich gezamelijk al fietsend en genietend van heerlijk eten en drinken inzetten voor het goede doel. Er worden daarvoor 3 goede doelen uitgekozen en dit jaar was ik een van de goede doelen. Om 13.30 moest ik aanwezig zijn op kasteel Limbricht voor het overhandigen van de cheque door de goede doelen commissie. Wat een fantastisch bedrag hebben de bedrijven bij elkaar gefietst. Hiermee kan ik ongeveer 5 buitenlandse toernooien spelen en mijzelf weer terugwerken naar de wereldtop.

Dank aan de organisatie, dank ook aan alle deelnemers, waaronder verschillende bekende Nederlanders en dank aan de bedrijven die mij ook na deze actie willen blijven ondersteunen en/of de uitdaging van een tennispartij met mij aangaan.