Terug van de World Team Cup

         
De world team cup is alweer voorbij. Het was een mooi toernooi voor het quad team waar ik samen speelde met Dorrie Timmermans en Niels Vink.
We zaten in de poule met Amerika (1), Israël (8) en Italië (6). De eerste dag moesten we tegen Italië. Na twee single’s moesten we de beslissende dubbel spelen.Dorrie en ik hebben die gewonnen met 6-0 2-6 1-4 gewonnen na een goede tiebreak. De dag daarna speelden we tegen Amerika, het nummer 1 geplaatste land waarbij de nummer 2 en 6 van de wereld speelden. Helaas waren ze te goed voor ons en hebben we met 3-0 verloren. Wel heb ik een goede partij gespeeld tegen de nummer 2 van de wereld, met 6-1 6-4 verloren.
De laatste poule wedstrijd was tegen Israël. Dit hebben we 2-1 uiteindelijk 2-1 verloren nadat het 1-1 stond in de single’s waarbij ik in 3 sets won. De beslissende dubbel jammer genoeg verloren.
Uiteindelijk 3e in de poule geworden wat betekend dat we om de 5e/6e plaats speelden. Dit deden we tegen Canada, waar we uiteindelijk met 2-1 van hebben gewonnen!
Komende week ga ik weer hard trainen en voorbereiden voor de volgende toernooien die aankomen. Het eerstvolgende toernooi is Ile de re in Frankrijk. Zin in!