Verbind je aan Sam’s droom. Doneer!

Tennisclub Munstergeleen start sponsoractie om Sam te helpen in zijn route naar Tokio 2020

Op 17 mei vanaf 14.30 uur kan iedereen die dat wil kennis maken met Sam en mogelijk tegen hem tennissen tijdens een sponsormiddag op TCM in Munstergeleen. Doe via onderstaand formulier een donatie en vermeld waarom je tegen Sam zou willen spelen. De leukste,origineelste aanvragen zullen het tegen Sam mogen opnemen. Verbind je aan Sam’s droom en doneer!

Rolstoeltennis is een van de meest geprofessionaliseerde paralympische sporten met alles wat er bij het bedrijven van topsport komt kijken.

Om zich te kwalificeren voor de paralymische spelen van Tokio in augustus 2020 moet Sam een vol programma draaien van vele uren privetraining , fitness, fysiotherapie en zo’n 20 toernooien per jaar in het buitenland van Belgie tot Australie en de Verenigde staten.Om dit allemaal te kunnen bekostigen is Sam grotendeels afhankelijk van sponsoren. Verschillende bedrijven hebben zich reeds aan Sam’s ambitie en droom verbonden ( zie Sponsoren). Wilt u met uw bedrijf of als particulier Sam dat laatste zetje richting Tokio geven?

Doneer via onderstaand formulier of neem voor de verschillende mogelijkheden contact op via info@samschroder.nl of bel 0642664759

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €*Alle gelden komen binnen bij Stichting Rolstoeltennis Sam en worden aan het eind van elk jaar verantwoord via accountant Raymond Haagmans

Stichting rolstoeltennis Sam : bankrekeningnummer NL03ABNA0480368368