Ik daag jou uit

 

Ik ben Sam Schröder en mijn doel is in 2020 in Tokyo paralympisch kampioen worden.  In 2017 Limburgs sporttalent, Voormalig nummer één van de wereld bij de junioren,tot ik ziek werd afgelopen jaar nr 6 bij de senioren en na de behandeling voor kanker afgelopen jaar mijzelf terugwerkend naar de wereldtop bij de senioren

Ik daag jou uit!

Jij droomde toen je jong was van twee dingen. Of je werd een ondernemer, of je werd topsporter. Voor de laatste was je (net) niet goed genoeg 😉 Maar nu is je kans op revanche.

Ik kom met tennisracket en net naar jouw bedrijf toe en we spelen tot de 12 punten. Ik in rolstoel, jij op je benen.
Win jij? Dan krijg je gratis en voor niks van mij een presentatie tijdens een pauze die je personeel meer in mogelijkheden laat denken. Win ik? Dan maak je dezelfde dag nog 1000 euro over mijn bankrekening die mij naar het goud gaat helpen.

Ga je de uitdaging aan? Mail dan nu meteen samschroder1999@gmail.com met als onderwerp: “Natuurlijk, kom maar op!” Dan bel ik jou voor een afspraak.

Ik wacht je reactie af. Groeten, Sam.